«Дніпро-1» пропустив конвой з продуктами Ахметова – Семенченко

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Самопоміч» Семен Семенченко повідомив, що бійці полку «Дніпро-1» вирішили пропустити гуманітарний конвой з продуктами фонду Ахметова.

«Передзвонив Юрі Березі, командиру «Дніпро-1». «Дніпро-1 пропустив конвой з продуктами фонду Ахметова», – написав Семенченко у себе в Facebook, передає «Слово і Діло».

Зі слів Берези, бійці «Дніпро-1» перевірили всі документи конвою і мають намір проводити вантажівки з «гуманітаркою» до блокпостів. У свою чергу координатори конвою пообіцяли передати відео з записом того, як поширюється гуманітарна допомога на місцях.

В свою чергу Семенченко повідомив, що батальйон «Донбас» продовжує блокування перевезень, зокрема, спиртних напоїв, сигарет, вугілля і бензину на захопленій терористами території Луганської області.

Нагадаємо, на початку місяця полк МВС України «Дніпро-1» затримав колону вантажівок з гуманітарною допомогою для жителів Донбасу від фонду Ріната Ахметова.

В «Дніпро-1» константували, що вантажівки зможуть проїхати на підконтрольну терористам територію Луганської області, але в автомобілях повинні бути товарно-транспортна накладна на вантаж, ліцензія перевізника, документи на машину і талон ТО, страховка. Також гуманітарний вантаж не повинен включати в себе алкогольні напої та тютюнові вироби.

Крім цього, завантаження, розвантаження та рух гуманітарних колон повинно здійснюватися під контролем волонтерських та громадських організацій з обов'язковою фото- і відеофіксацією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: