Спецслужби РФ планують зірвати четверту хвилю мобілізації – Тимчук

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Народний фронт» і керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив, що російські спецслужби отримали завдання зірвати четвертий етап мобілізації в Україні.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Структури інформаційно-психологічних операцій (ІПсО) ГРУ ГШ ЗС РФ і ФСБ РФ отримали завдання на проведення широкомасштабної інформаційної операції зі зриву або істотного перешкоджання 4-му етапу мобілізації, який готується в Україні», - повідомив Тимчук.

Головна мета операції, за його словами, - шляхом проведення широкомасштабної дезінформаційною кампанії зірвати або ж максимально ускладнити проведення мобілізації. «Тим самим не дозволивши командуванню Збройних сил України та іншим збройним формуванням наростити кількість оперативних резервів або ж істотно уповільнити і ускладнити цей процес», - пояснив Тимчук.

Читайте також: Україну чекає ще кілька етапів мобілізації - Турчинов

Операцію зі зриву мобілізації в Україні планується проводити у взаємодії зі структурами «інформаційної війни» російсько-терористичних військ, створеними в окупованих районах Донбасу фахівцями ГРУ ГШ ЗС РФ.

Нагадаємо, глава Генерального штабу України, генерал-полковник Віктор Муженко повідомив, що четверта черга мобілізації триватиме 1,5-2 місяці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: