Економія по-львівськи: без світла, без води і без ліфтів

Читать на русском

У зв'язку з перервами електропостачання внаслідок введення в дію графіків аварійних відключень електрики керівництво ПАТ «Львівобленерго» радить жителям Львова рідше користуватися ліфтами.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Львівобленерго», розміщеному на сайті компанії, пише «Слово і Діло».

Крім того, львівські чиновники радять раціонально використовувати електроенергію на власні потреби, насамперед, у години максимального навантаження в енергосистемі. Так, «Львівобленерго» пропонує жителям готувати, прати і прасувати після 22.00.

У той же час, як повідомляє сайт міста Львова 032.ua, жителі частини вулиць, які є в списку аварійних відключень світла, ризикують залишитися ще й без води. Зокрема, через відключення енергопостачання насосних станцій вода на деяких вулицях буде в кращому випадку подаватися в аварійному режимі або взагалі буде відсутня.

Читайте також: Реанімувати проект трамваю на Сихів Садовому допоможе Європа

ПАТ «Львівобленерго»  одна з шести українських приватизованих енергопостачальних компаній, 89,1% акцій якої належить Ігорю Суркісу.

Як відомо, раніше в парламенті було зареєстровано проект постанови про заборону відключення електроенергії в регіонах України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: