Київську владу визнали найбільш елетронно «просунутою»

Читать на русском

Київська міська державна адміністрація стала переможцем національного конкурсу реалізованих проектів у сфері електронного урядування, передає «Слово і діло» з посиланням на прес-службу міськдержадміністрації.  

Нагородження відбулося 29 жовтня в рамках міжнародного наукового конгресу «Інформаційне суспільство в Україні».

«Дуже приємно, що наша ініціатива щодо створення для киян доступних та зручних електронних сервісів була оцінена належним чином», – зазначив заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

При цьому чиновник додав, що КМДА планує взяти участь у вищезгаданому конкурсі і наступного року.

Варто зазначити, що у конкурсі брали участь 45 проектів в трьох номінаціях, а КМДА перемогла в номінаціях «Електронні інструменти управління територіальною громадою» (проект «Створення єдиного інформаційного простору територіальної громади міста Києва») та «Електронні сервіси» (проект «Міський веб-портал адміністративних послуг»).

Нагадаємо, 3 травня 2012 року Президент Віктор Янукович дав доручення прем'єр-міністру Миколі Азарову забезпечити у повному обсязі фінансування пілотних проектів із впровадження електронного урядування.

Ранішим дорученням від 29 листопада 2011 року Президент Віктор Янукович вимагав від голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова забезпечити впровадження систем електронного документообігу та автоматизованого обміну даними між державними адміністраторами та дозвільними органами, що можна вважати виконаним.

Сам Попов у березні 2012 року обіцяв, що електронний уряд в Києві запрацює в першому півріччі 2013 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: