АР Крим обіцяє ветеранам нові пільги

Читать на русском

Міністр соцполітики Криму Олена Семічастна заявила про заплановане збільшення соціальних послуг для ветеранів півострова. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на Урядовий портал.

Розширення спектру соціальних послуг, за словами Олени Семічастної, передбачатиме: реалізацію проекту "Соціальне таксі", розширення мережі університетів для літніх людей, збільшення виплат доглядальницям за інвалідами війни та кількості путівок на санаторне лікування.

Зазначимо, що Голова Радміну АРК Анатолій Могильов у жовтні минулого року отримав доручення від Президента покращити соціальне обслуговування ветеранів півострову. А на День Перемоги – 9 травня уже цього року пообіцяв, що за кожним ветераном буде закріплений соціальний працівник для вирішення побутових проблем.

Не порушуючи традицій і цього разу соціальні обіцянки влади ветеранам припали на свято, пов’язане з ВВВ, – День визволення України від фашистських загарбників. Сподіваємось, що до 70-річчя, яке святкуватиметься в наступному році, влада підготує не лише ювілейну порцію обіцянок, але й реалізує те, що пообіцяла раніше.

Чисельність українських ветеранів ВВВ складає близько 1,5 млн. чоловік і за три останніх роки зменшилась майже на 30%. Влада щороку заявляє про збільшення бюджетних видатків на їх забезпечення.

Відповідно до даних проекту "Слово і діло" рейтинг відповідальності Анатолія Могильова складає 34%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: