Гурвіц почав наступ на комуністів

Читать на русском

Народний депутат від партії «УДАР» та колишній мер Одеси Едуард Гурвіц зробив перший крок на шляху до викорінення комуністичної ідеології в українському суспільстві. Так, сьогодні народні депутати створили у Верховній Раді міжфракційне об'єднання «В Європу без тоталітарної спадщини», яке очолив сам Едуард Йосипович.

Про це повідомляє портал «Слово і Діло» з посиланням на сайт УНН.

Нагадаємо, нещодавно Едуард Гурвіц на прес-конференції в Києві пообіцяв, що  у Верховній Раді буде створено міжфракційне об'єднання, що опікуватиметься питаннями проведення референдуму щодо заборони комуністичної ідеології.

Наступним кроком на шляху до заборони комуністичної ідеології, за словами політика, має стати створення штабів в усіх регіонах України та залучення всіх демократичних сил до даного процесу.

Окрім Едуарда Гурвіца, ініціювати заборону комуністичної ідеології відразу після початку роботи нового скликання парламенту обіцяли народні депутати від партії «Свобода» Олег Тягнибок та Ірина Фаріон, а також народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман. Однак з реалізацією даних заяв вони не поспішали.

З такими ж ініціативами виступали ударівець Валентин Наливайченко, свободівець Ігор Мірошниченко та голова Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін.

Рейтинг Едуарда Гурвіца в системі «Слово і Діло» складає 20% - він виконав 1 з 5 зафіксованих за ним обіцянок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: