В Херсонській міськраді вважають, головне, що Миколаєнко не краде

Читать на русском

4 грудня 2014 року активісти системи народного контролю «Слово і Діло» провели круглий стіл на тему: «6 місяців роботи мера Херсона Володимира Миколаєнка: перші результати, актуальні питання та проблеми».

Під час заходу представниками «Слова і Діла» було презентовано результати моніторингу ефективності роботи очільника Херсона, складеного на основі аналізу виконання/невиконання його обіцянок.

Зокрема, ініціатори заходу повідомили про те, що за весь період власної політичної діяльності Володимир Миколаєнко виголосив 25 обіцянок. Із них, 3 були зафіксовані громадськими активістами як такі, що виконані, ще 1 – невиконана. Натомість найбільша частина обіцянок міського голови Херсона наразі не доведена до логічного завершення і знаходиться у процесі виконання. Їхня загальна кількість – 21 обіцянка.

Віце-мер Херсона Віктор Іванушкін вважає, що мер Володимир Миколаєнко не дає обіцянки, а вказує напрямки для роботи – вони, на думку Іванушкіна, є системними і спрямовані на покращення життя херсонців.

«Він не за місцями в рейтингах спостерігає. Його головна обіцянка – не красти. Її він виконує», - сказав він.

Відповідно до обіцянок – рейтинг відповідальності мера Херсона на сьогоднішній день становить лише 12%, а безвідповідальності – 4%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: