Полторак обіцяє 60% відомчого житла учасникам АТО

Читать на русском

Міністр оборони Степан Полторак пообіцяв, що 60% відомчого житла будуть розподілені на користь учасників антитерористичної операції.

Про це він заявив сьогодні після розгляду 100 звернень ветеранів військової служби, які так і не змогли отримати свої квартири у Феодосії, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МОУ.

Кримським ветеранам міністр пообіцяв надати житло в інших регіонах України, а також додав, що відтепер порядок розподілу відомчого житла буде змінено.

«Ми запроваджуємо новий підхід щодо розподілу житла, за яким 40 відсотків квартир надаватиметься згідно з гарнізонною квартирною чергою, а 60 відсотків матимуть статус службових і розподілятимуться в першу чергу серед учасників АТО», – пояснив Полторак.

Читайте також: «Перемир'я» на Донбасі вже забрало життя більше 400 українських патріотів

Між тим, у Державній службі у саправах ветеранів війни на учасників АТО поки що не можуть розв'язати питання надання статусу учасників бойових дій добровольцям, котрі воюють на Донбасі у складах батальйонів, що не підпорядковані ані Міністерству оборони, ані МВС. Так, вчора «Українська правда» оприлюднила документи, згідно з якими родині загиблого в Донецькому аеропорту бійця ДУК «Правий Сектор» відмовлено у посмертному наданні статусу учасника бойових дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: