Cуддю, який зняв арешт із рахунків Арбузова, можуть звільнити

Читать на русском

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ірина Фріз ініціювала притягнення до відповідальності слідчого судді Печерського районного суду міста Києва, який зняв арешт із рахунків Арбузова.

Про це повідомляє прес-служба «Блоку Петра Порошенка», інформує «Слово і Діло».

Проект постанови № 1157 передбачає ініціювання перед Вищою кваліфікаційною комісією суддів України питання про здійснення дисциплінарного провадження щодо судді Печерського районного суду Підпалого Вячеслава Валерійовича й подальшого його звільнення з посади у зв'язку з порушенням ним присяги.

«Розраховую на підтримку народних депутатів у питанні звернення до Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Печерського суду Підпалого В., який зняв арешт із рахунків колишнього урядовця Сергія Арбузова», - зазначила Фріз, реєструючи відповідний проект постанови.

Читайте також: Факти розкрадання бюджетних коштів Арбузовим оголошувалися ще в 2012

Нагадаємо, 21 листопада Печерський районний суд Києва зняв арешт із майна та рахунків колишнього першого віце-прем'єра й голови Нацбанку Сергія Арбузова. Однак, як повідомили у прес-службі ГПУ, 24 листопада Генеральна прокуратура звернулася до Печерського райсуду з повторним клопотанням про накладення арешту на рахунки чиновника-втікача, внаслідок чого був повторно накладений арешт на рахунки Сергія Арбузова та його дружини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: