Кличка тимчасово дискваліфікували

Читать на русском

Верховна Рада України прийняла закон, яким визнала, що особи, які мають право на проживання за кордоном, вважаються такими, що не проживають в Україні. За сухим формулюванням – прямий підкоп під президентські перспективи Віталія Кличка. Про це повідомляє наше джерело в парламенті.

Одна з вимог до кандидатів в Президенти - постійне проживання протягом 10 років на території України. Де має право на проживання Віталій Кличко, де він тренується – відомо навіть тим, хто ще не має права голосу на виборах.

Цікаво те, що за звинуваченнями в бік Партії Регіонів, яка разом з КПУ і проголосувала за цей закон, криється те, що саму поправку вніс депутат від фракції "Батьківщина" Ігор Бриченко. Арсеній Яценюк заявив, що ця поправка – "підстава" з боку "регіоналів". Блокували парламентську трибуну всі три опозиційні фракції разом.

Нагадаємо, що висунути єдиного кандидата від опозиції на виборах Президента обіцяли Віталій КличкоОлександр Турчинов та Юрій Луценко.

Відповідно до даних проекту "Слово і діло", рейтинг відповідальності Віталія Кличка складає 13%,  Арсенія Яценюка – 27%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: