В район Стаханова прибув спецпідрозділ «Вимпел» ФСБ РФ - Тимчук

Читать на русском

В район міста Стаханова прибув спецпідрозділ «Вимпел» ФСБ РФ, який раніше діяв на півдні Луганської області.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, інформує «Слово і Діло».

За його словами, група розділена на кілька бойових загонів, кожен з яких здатний діяти автономно. «Під час подій в Антрациті та Красному Лучі (бойові зіткнення з«козаками») кілька бійців «Вимпела» були поранені, проте не евакуйовані в РФ, а перевезені в Стаханов», - написав Тимчук.

Крім того, за даними «Інформаційного спротиву», в Донецьк прибуло близько 60 російських «козаків», також з півдня Луганської області. «Козаки» заявили, що готові брати участь в «підтримці порядку» в місті, проте відмовляються йти «на передову». У зв'язку з цим виник конфлікт між «козаками» і керівництвом «ДНР», говорить Тимчук.

В цілому, за минулу добу бойовики здійснили близько 40 обстрілів позицій українських військових. Так, обстріли були здійснені на п'яти основних напрямках: Луганському (17 разів), Донецькому (15 разів), Дебальцевському (5 разів), Маріупольському (3 рази), а також в районі населеного пункту Гранітне (1 раз).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: