Таврійський-ХБК добудують не раніше кінця 2014 року

Читать на русском

В ході засідання фінансово-кредитної ради під головуванням першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова було прийнято рішення про фінансування будівництва мостового переходу «Таврійський-ХБК» у Херсоні за програмою «50 х 50», де 50% коштів буде  виділено з державного бюджету, а інші 50 – з місцевого.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Херсонської ОДА.

За словами начальника управління містобудування та архітектури Херсонської облдержадміністрації, головного архітектора області Григорія Ходіна, протягом листопада місяця поточного року розпочнеться фінансування проекту та будівельні роботи. Завершити будівництво планується до кінця наступного року.

Перший заступник Херсонського міського голови Володимир Ярошевський запевнив, що проект буде фінансуватись безперебійно.

Згідно з повідомленням, розмови про будівництво цього мостового переходу ведуться останні 45 років. У 2011 році голова Херсонської ОДА Микола Костяк прийняв рішення стосовно будівництва цього об’єкта, що було підтримано Президентом Віктором Януковичем та віце-прем’єр-міністром Олександром Вілкулом.

Підкреслимо, що наприкінці 2012 року Микола Костяк обіцяв добудувати даний перехід в поточному році, однак ще задовго до кінця року стало зрозуміло, що раніше наступного року міст не побудують.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: