«Кулачних боїв» у Раді не буде – Пашинський

Читать на русском

Рада 8-го скликання не збирається вирішувати проблеми бійками.

Про це в ефірі телеканалу 112 заявив обраний депутатом за списками «Народного фронту» Сергій Пашинський, передає «Слово і Діло».

«Я сподіваюся, що і конфігурація, і той склад депутатів може нам говорити, що ті всі непарламентські форми, що вони вже в минулому. У нас коаліція попередньо налічує майже 300 депутатів, це конституційна більшість, і у нас буде достатньо розуміння і сил, щоб приймати швидко і ефективно ті рішення, яких чекає від нас суспільство», - заявив Пашинський.

А от командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук, виявився не таким толерантним і вже проанонсував одну з можливих бійок. Першим ділом в новій Верховній Раді він "наб'є морду" командиру батальйону «Донбас» Семену Семенченко.

«Наб'ю морду за те, щоб не збирав там всяких і не говорив, що вони комбати «Айдара». Мій номер телефону знає, а на прес-конференцію поліз з якимось самозванцем і написав звернення. Я це звернення, в принципі, підтримую , але нічого йому з якимось ... виступати! Ось за це він у мене і отримає», - підкреслив Мельничук.

До Ради 8-го скликання комбат «Айдара» Сергій Мельничук пройшов за списком Радикальної партії Олега Ляшка. Сам Олег Ляшко потрапив до ТОП-3: депутатські дуелі в українському парламенті. Ще напередодні виборів «Слово і Діло» відзначило бійцівські якості деяких українських депутатів минулого скликання. У кількості Ляшко виграє, а от у якості не дуже: йому дістався «нокдаун» від позафракційного Олександра Шевченка та професійна «мертва хватка»від комуніста Адама Мартинюка. Закриває трійку лідерів показова стійкість колишнього депутата ВРУ Григорія Омельченка пів час інциденту з депутатом від Блоку Юлії Тимошенко Русланом Богданом.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: