Путін хоче відправити Медведєва у відставку – експерт

Читать на русском

Причиною для звільнення Медведєва з посади може послужити економічна криза в Росії.

Про це екс-міністр фінансів РФ та глава Комітету громадянських ініціатив Олексій Кудрін розповів на російському форумі, передає «Слово і Діло», посилаючись наРБК.

«У Росії незабаром можуть відправити у відставку уряд прем'єра Дмитра Медведєва. Звичайно, «добро» на це має дати президент Володимир Путін. Але підстав для звільнення вистачає, в першу чергу - незадовільні економічні показники», - розповів Кудрін.

Також Кудрін запевнив, що він в прем'єрське крісло не хоче.

Екс-міністр фінансів сказав, що російський рубль найближчим часом і можливо, навіть роки не поліпшить свої показники. Та в той же час заявив, що доля країни залежить далеко не від війни й того, що відбувається зараз «в окопах», а в першу чергу від економічних показників.

При цьому, Кудрін вважає, що криза в РФ виникла через Україну та західні санкції.

Читайте також: Порошенко з Байденом планують новий уряд ще швидше, ніж Яценюк

Відзначимо, напередодні, 21 листопада, віце-президент США Джозеф Байден на зустрічі з прем'єр-міністром Латвії Лаймдота Страуюма запропонував посилити санкції проти Росії, якщо та «збереже колишній курс» щодо ситуації в Україні. Поки що, бойовики продовжують обстріли українських позицій і підсилюють їх, а ЄС у свою чергу шукає нові варіанти санкцій для РФ.


ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: