Кличко відмовляється від мандату і залишається мером

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко відмовився від мандату народного депутата.

14 вересня очільник столиці Віталій Кличко,який очолив «Блок Петра Порошенка», заявив про те що обіцяє залишитись мером Києва і після позачергових парламентських виборів.

«Мене кияни делегували відстоювати інтереси Києва. Я ні в якому випадку їх не підведу. Я також відповідальний за свою політичну силу. На сьогоднішній день я йду у Верховну Раду, але ні в якому випадку не залишу посаду чи очікування, які сьогодні стоять перед мером. Буде нечесно залишити пост і йти працювати в парламент», - сказав він.

Народний контроль «Слово і Діло» зафіксував обіцянку мера. А вже 21 листопада заявава з відповідним змістом була подана до Центральної виборчої комісії, про це повідомила прес-служба Кличка.

«Я неодноразово заявляв, що залишуся мером столиці, що не підведу киян, які довірили мені відстоювати їх інтереси, які очікують змін і реформ. Взявши на себе відповідальність і очоливши об'єднаний список, я привів до парламенту своїх партійців - політиків, які реалізовуватимуть очікування людей не тільки в Києві, а й по всій країні, і працюватимуть на забезпечення необхідних реформ», - зазначив Кличко.

Тож обіцянку мера перекваліфіковано у виконану. Загалом на посаді мера народним контролем «Слово і Діло» зафіксовано 249 обіцянок Віталія Кличка, 42 з яких виконано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: