Соболєв: Вступ до НАТО – основна мета коаліції

Читать на русском

Новоспечена парламентська коаліція має на меті вступ України до НАТО.

Про це повідомляє новообраний народний депутат Єгор Соболєв на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Вступ до НАТО є метою України. Це останнє рішення політичних сил нової парламентської більшості, про яке ми щойно домовилися в парламенті», - зазначив він.

Нагадаємо, в ніч на 21 листопада представники 5 партій, підписали Коаліційну угоду. Коаліційні переговори між Блоком Петра Порошенка, Народним фронтом, «Самопоміччю», Радикальною партії Ляшка й «Батьківщиною» почалися о 17:00 четверга й завершилися майже о 2 годині ночі п'ятниці.

«Ми парафували Коаліційну угоду. Тут є підписи п'яти політичних сил, представників, які працювали над текстом коаліційної угоди», - сказала представниця «Самопомочі» Оксана Сироїд.

Вона також зазначила, що у п'ятницю має відбутися офіційна презентація тексту за участю представників лідерів політичних сил.

Нагадаємо, про створення коаліційної угоди до 1 грудня говорив і віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Володимир Гройсман. 7 листопада народний контроль «Слово і Діло» зафіксував обіцянку Гройсмана і перекваліфікував її у виконану.

А от депутати від «Народного фронту» Леонід Ємець 18 листопада 2014 запевнив, що 19 листопада буде затверджено остаточний варіант коаліційної угоди і не дотримав слова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: