Путін – в одному ряду з лідерами терористичних організацій світу

Читать на русском

Президент Російської Федерації Володимир Путін потрапив до рейтингу найвпливовіших пропагандистів світу.

Американський журнал Foreign Policy презентував щорічний Топ-100 «Global Thinker Statistics», куди потрапили і дві українки, активістки Ганна Гопко та Тетяна Чорновол, передає «Слово і Діло».

Ганна Гопко потрапила до Топ-100 в категорії «Адвокати». Українська революціонерка під час подій на Майдані була активним правозахисником та розробила пакет реформ. А новоспечена депутатка Тетяна Чорновол до рейтингу потрапила у категорії «Ті, що кидають виклик» за свою боротьбу з режимом Януковича та корупцією.

Що ж до президента РФ Володимира Путіна, він удостоївся звання пропагандиста номер один. Туди ж віднесли одного з лідерів донецьких бойовиків Олександра Бородая. До речі, крім них у цій категорії опинились вожді найвідоміших терористичних організацій світу: лідер «Ісламської держави» Абу Бакр Аль Багдаді, глава «Боко Харам» Абубакар Шекау та один з головних фінансистів терористів Хаджжадж бен Фахд аль-Аджмі.

Читайте також: Найбільшим платником ПДФО в Києві виявилася... Служба безпеки України

Рейтинг Foreign Policy включає непересічних діячів у різних категоріях. Традиційно до нього включають людей, які приймають рішення, людей, що кинули виклик системі, екологічних активістів, інноваторів, правозахисників, хронікерів, діячів медицини, людей мистецтва, магнатів і пропагандистів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: