Турчинов розповів, коли депутати почнуть свою роботу в Раді

Читать на русском

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов повідомив, що, швидше за все, народні депутати нового скликання зберуться 2 грудня.

Про це він заявив на відкритті засідання підготовчої групи з організації роботи нової Верховної Ради в середу, 19 листопада, передає «Слово і Діло» з посиланням на BBC Україна.

«Можна прогнозувати, що перше засідання відбудеться 2 грудня, якщо про інше не вирішить підготовча група у межах своїх повноважень. Але не пізніше 15 грудня», - запевнив спікер.

Після цього журналістів змусили покинути зал засідань, томущо надалі підготовча група з організації роботи нового парламенту буде засідати в закритому режимі.

До складу групи увійшли дев'ять представників «Блоку Петра Порошенка», шість представників «Народного Фронту», два представники від «Самопомочі» і два від «Опозиційного блоку», а також по одному від «Радикальної партії Олега Ляшка» і «Батьківщини».

Водночас лідер Радикальної партії Олег Ляшко у себе в Facebook розповів, що головою підготовчої депутатської групи з організації першого засідання нової Ради був обраний Володимир Гройсман (БПП), його заступником - Оксана Сироїд («Самопоміч»), а секретарем групи призначено Павла Пинзеника (НФ).

Позафракційних в підготовчій групі представляють Володимир Литвин, Віталій Хомутинник та Сергій Мельник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: