Чергова доба «перемир'я» забрала життя п'ятьох українських патріотів

Читать на русском

За останню добу в зоні антитерористичної операції терористи тридцять три рази порушували умови мирного врегулювання конфлікту на сході України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив спікер АТО Владислав Селезньов, пише «Слово і Діло».

Так, напередодні ввечері бойовики активно використовували РСЗО БМ-21 «Град» при обстрілі українських позицій, розташованих поблизу н.п. Трьохізбенка, Сокольники та Луганської ТЕС, яка знаходиться біля населеного пункту Щастя.

Також під мінометний обстріл і вогонь зі стрілецької зброї потрапили захисники Донецького аеропорту. До того терористи тривалий час вели артилерійський вогонь по новому терміналу аеропорту, повністю руйнуючи цю споруду.

Що стосується ситуації на Дебальцевському напрямку, то, за словами Селезньова, вона залишається складною: вночі терористи обстріляли підрозділи сил АТО поблизу Орлово-Іванівки та Камишевахи.

За останню добу, внаслідок обстрілів, підривів на розтяжках і фугасах загинули 5 і отримали поранення різного ступеня тяжкості 8 українських солдатів.

«Бандити, активно використовуючи тактику мінування територій, наражають на небезпеку в тому числі і мирних жителів регіону. Ситуація на півдні зони АТО контролюється українськими підрозділами», - повідомив Селезньов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: