У Шкіряка вже готують нову реформу МВС

Читать на русском

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк запевнив, що незабаром розпочнеться реформа МВС, яка триватиме до 2017 року.  

Таку обіцянку система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала 16 листопада.

«Ми обов'язково реформуємо МВС. У 2014 році ще триватиме підготовка документальної бази. А вже починаючи з 2017 року зміни у роботі МВС стануть відчутними», - запевнив Шкіряк.

Зазначимо, що реформування МВС почали ще в квітні місяці поточного року, тоді було звільнено понад 20 тисяч міліціонерів.

«За період з квітня місяця з Міністерства внутрішніх справ звільнено понад 20 тисяч міліціонерів. З них - понад 4 тисячі - ті, хто порушив присягу і не відповідають «канонам» працівника правоохоронних органів», - нагадав радник міністра внутрішніх справ.

Вже у 2017 році, внаслідок реформи міліція буде перейменована на «поліцію». Також реформа передбачає зміну системи управління всередині МВС, зокрема, передачу під його юрисдикцію Національної поліції, Національної гвардії, Державної міграційної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій і Державної прикордонної служби.

Система народного контролю «Слово і Діло» контролюватиме стан виконання цієї обіцянки.

Нагадаємо, проект реформування МВС міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв надати до 15 вересня і не дотримав свого слова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: