Терористи 39 раз обстріляли сили АТО, загинули шість українських патріотів

Читать на русском

Тридцять дев’ять обстрілів, два штурми та одну засідку вчинили терористи за минулу добу, порушуючи процес мирного врегулювання конфлікту на сході України.

Про це в Facebook повідомив прес-центр АТО, інформує «Слово і Діло».

Найбільш складна ситуація, за даними прес-центру, спостерігається в районі траси Бахмутка. «Вночі та вечором бойовики неодноразово відкривали вогонь з «Градів» по нашим підрозділам, що дислокуються поблизу населених пунктів Кримське, Трехізбенка», - йдеться в повідомленні. Також під обстріл «Градів» потрапив підрозділ українських військових, що знаходиться в районі н.п. Щастя.

Крім того, за кілька годин до цього в засідку поблизу н.п. Макарове потрапив мобільний патруль МВС. Зокрема, під час нападу терористів з використанням гранатометів загинули троє і отримали поранення п'ятеро правоохоронців.

Водночас, двічі з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї терористи обстріляли позиції захисників Донецького аеропорту. «Для знищення вогневих точок бойовиків, які вели вогонь по наших позиціях, була застосована артилерія сил АТО. Вогнем нашої артилерії в районі Путилівської розв'язки було нанесено ураження по угрупованню Спарта», - повідомили в прес-центрі АТО.

За непідтвердженою інформацією було знищено 23 терориста, ще 27 отримали поранення, серед поранених ватажок бойовиків Моторола. «За інформацією джерел в ході нанесення артилерійського удару використовувалась високоточна зброя, спроможна ефективно ліквідовувати визначені цілі. Після знищення терористів, обстріли в секторі припинились, ніч минула спокійно», - сказано в повідомленні.

В боях на сході країни за минулу добу загинули шість українських патріотів, дев’ять отримали поранення різного ступеню важкості.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: