Власник рок-пабу у Харкові, де стався вибух, не підозрює конкурентів

Читать на русском

Директор харківського рок-пабу «Стіна» Михайло Озеров вважає, що вчорашній вибух у його закладі аж ніяк не є наслідком нечесної конкуренції його партнерів по бізнесу.

Про це він заявив в ефірі Hromadske.tv, передає «Слово і Діло».

За його словами, збитки, які поніс заклад внаслідок вибуху дуже великі: у приміщенні практично нічого не залишилося, ані стелі, ані стільців, виламані ударною хвилею двері.

В той же час, за словами власника, наразі не час підсумовувати збитки, тим більше в момент, коли велика частина постраждалих внаслідок вибуху перебувають у лікарнях і їм необхідна допомога.

Крім того, Озеров також спростував інформацію про те, що вибух міг статися по причині неналежного використання газового обладнання в закладі.

«Газові відводи знаходяться в іншому приміщенні, на кухні.... це був однозначно теракт і я впевнений, що найближчим часом по телебаченню покажуть фотографії воронок, що утворились внкаслідок вибуху», - говорить він.

Разом з цим, власник рок-пабу також спростував версію про те, що причиною вибуху може бути конкуренція з іншими бізнесменами.

«Я знаю точно, що це не конкуренти зі сторони бізнесу. Ми можемо здраво конкурувати.... Я вважаю, що всі ми патріоти України, громадяни України і є підозра в тому, що в цьому пов'язані люди, які не розділяють нашу точку зору з приводу допомоги, з приводу нашої держави і таке інше», - заявив власник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: