Шеф штабу Порошенка не виконав половину своїх обіцянок

Читать на русском

Керівник виборчого штабу «Блоку Петра Порошенка» виявився найбезвідповідальнішим у переліку перших 20-ти кандидатів із виборчого списку партії, що проходять до нового скликання парламенту.

Про це спеціалістам системи народного контролю «Слово і Діло» стало відомо в ході аналізу прохідної частини виборчого списку партії на основі проміжних результатів виборів, що опубліковані на сайті Центральної виборчої комісії.

Так, рівень політичної безвідповідальності Віталія Ковальчука на сьогодні складає 50%. Простіше кажучи, рівно половину всіх своїх обіцянок політик не виконав перед власними виборцями.

На другому місці у списку безвідповідальних політиків, які проходять до нового парламенту з числа першої 20-ки кандидатів Блоку Порошенка, екс-міністр фінансів України Віктор Пинзеник. У останнього — 43% своїх невиконаних обіцянок. Трохи менше у колишнього віце-спікера Верховної Ради України, а нині радника Петра Порошенка Миколи Томенка, який не виконав 41% своїх обіцянок.

Слід зауважити, що найменший рівень політичної безвідповідальності з числа перших 20-ти кандидатів списку «Блоку Петра Порошенка» у нині діючого міністра освіти і науки України Сергія Квіта. Він не виконав лише 9% своїх обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: