Коломойський передумав приєднувати Донецьку область

Читать на русском

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський запевнив, що об'єднання Донецької області з Дніпропетровською не буде.

Таку обіцянку Коломойський дав на виїзній нараді в Павлограді сьогодні, 5 жовтня, пише «Слово і Діло».

За словами голови Дніпропетровської ОДА, інформація про можливе об'єднання Дніпропетровщини з Донеччиною є недостовірною, оскільки це суперечить Мінським домовленостям.

«Бажання удільного князька Коломойського приєднати Донбас до своїх володінь - чиїсь фантазії. Об'єднання Донецької області з Дніпропетровською не буде. Це може нашкодити мирним переговорам. Говорити про таке приєднання можна, хіба що тільки на рівні футбольних клубів», - зазначив Ігор Валерійович.

Нагадаємо, 11 травня, одночасно з незаконним референдумом сепаратистів, які захопили владу в частині Донецької та Луганської областей, на ще вільних від бойовиків територіях пройшов референдум «За мир, порядок і єдність з Україною!».

Тоді на запитання «Ви за збереження вашої територіальної громади у складі України і возз'єднання з Дніпропетровською областю?» майже 2 мільйони громадян, які взяли участь в даному референдумі, відповіли ствердно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: