Безвідповідальні депутати «Народного фронту»

Читать на русском

Кириленко та Гриневич стали найбільш безвідповідальними депутатами з числа перших двадцяти кандидатів в народні депутати у виборчому списку «Народного фронту».

Про це спеціалістам системи народного контролю «Слово і Діло» стало відомо в ході аналізу прохідної частини виборчого списку партії на основі проміжних результатів виборів, що опубліковані на сайті Центральної виборчої комісії.

Зокрема, протягом періоду роботи у парламенті VII скликання народний депутат В'ячеслав Кириленко не виконав 53% власних обіцянок, а його колега Лілія Гриневич — 50%.

Третє місце у списку найбільш безвідповідальних депутатів «Народного фронту» посів екс-голова Адміністрації Президента України Сергій Пашинський, у якого 44% невиконаних обіцянок.

Серед решти майбутніх нардепів «Народного фронту», варто також відзначити Андрія Парубія та соратника Арсенія Яценюка Миколу Мартиненка, у яких 39% і 33% показники власної безвідповідальності відповідно.

З повним переліком найбільш безвідповідальних депутатів, що проходять до ВРУ VIII скликання від «Народного фронту» ви матимете можливість ознайомитись у найближчому часі. 

Нагадаємо, раніше система народного контролю «Слово і Діло» сформувала ТОП-10 безвідповідальних нардепів, що проходять до нової Ради від ВО «Батьківщина» та «Опозиційного блоку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: