Офіс Уповноваженого з прав дитини завершив свою роботу

Читать на русском

Офіс першого в Україні Уповноваженого Президента України з прав дитини завершив роботу.

Про це на офіційній сторінці структури в Facebook написала керівник управління забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України з прав дитини Людмила Волинець.

«Офіс першого в Україні Уповноваженого Президента України з прав дитини завершив роботу. Ми не втрачаємо віри, що в найближчому майбутньому питання захисту прав дитини будуть належним чином враховані у передбачених державою заходах з децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування. А також, що Україна виконає численні вимоги Європейсього співтовариства щодо діяльності держави з питань захисту прав дітей, як обов'язкової умови євроінтеграції», - написала Людмила Волинець.

Нагадаємо, що посаду Уповноваженого Президента України з прав дитини було запроваджено 11 серпня 2011 року, а першим Уповноваженим Президента України з прав дитини став Юрій Павленко

Серед головних завдань Уповноваженого Президента України з прав дитини  передбачалось забезпечення здійснення Президентом України конституційних повноважень щодо додержання конституційних прав дитини, а також виконання Україною міжнародних зобов'язань у цій сфері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: