Отримавши перемогу на окрузі, Андрій Шипко прозвітував за власні обіцянки

Читать на русском

Окремі народні депутати ВРУ VII скликання, які здобули перемогу на дострокових парламентських виборах 2014 року, продовжують звітувати щодо власної депутатської діяльністі.

Про це свідчать результати опрацювання спеціалістами системи народного контролю «Слово і Діло» матеріалів, надісланих помічником народного депутата України Андрія Шипка, який за даними останніх підрахунків ЦВК проходить до парламенту VIII скликання, здобувши перемогу в одномандатному виборчому окрузі №35 на Дніпропетровщині.

Так, з допомогою відповідних матеріалів, народний обранець підтвердив виконання власних обіцянок щодо забезпечення лікарень свого округу новим медичним обладнанням, а також відновлення системи профоглядів населення як найбільш ефективного методу охорони здоров'я.

В той же час, інформація, що була надіслана «Слову і Ділу» з приводу обіцянок депутата про збільшення парку автомобілів «швидкої допомоги», укомплектування всіх лікарень округу сучасним обладнанням та будівництво доріг на його території, не містить чітких фактів, що підтверджують стан їх виконання, а тому, стан їх підтвердження уточнюється (відповідний лист адресований прес-службі народного депутата).

Нагадаємо, що 23 жовтня, система народного контролю «Слово і Діло» опублікувала рейтинг безвідповідальних народних депутатів ВРУ VII скликання, в якому народний депутат Андрій Шипко зайняв друге місце. Разом з тим, слід відзначити, що останнім часом звітна інформація щодо його діяльності надходить на адресу «Слова і Діла» системно, підтвердженням чому є суттєві зміни на краще у рейтингу персональної відповідальності парламентаря.



ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: