В районі Донецька триває концентрація сил терористів ˜– Тимчук

Читать на русском

За минулу добу зафіксовано близько 40 випадків обстрілів зі сторони сил терористів на сході України.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

«Особлива активність бойовиків спостерігається на Дебальцівському, Донецькому і Луганському напрямах. Обстріл ведеться зі всіх видів озброєнь, наданих терористам Російською Федерацією, – стрілецької зброї, мінометів, ствольної артилерії, танків, зенітних установок і реактивних систем залпового вогню. Найбільш гарячими точками за минулу добу були аеропорт м. Донецьк, райони н. п. Авдіївка, Щастя, Чорнухіно, Піски, Нікішино і Дебальцево», – написав Тимчук.

Крім того, за інформацією групи, на тлі чуток, що розпускаються бойовиками, про підготовку «масованого наступу українських військ», в районі Донецька продовжується концентрація сил і засобів російських терористичних військ.

«Протягом доби з району н. п. Сніжне через н. п. Зугрес у напрямку Донецька переправлено декілька десятків одиниць бронетехніки без розпізнавальних знаків, включаючи порядка 50 танків», – повідомляє Тімчук.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: