Яценюк таки запрошує до коаліції Ляшка

Читать на русском

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив переконання з приводу того, що до публічних переговорів щодо формування коаліції варто запрошувати Юлію Тимошенко та Олега Ляшка з їхніми політичними силами.

Про це він повідомив сьогодні, 29 жовтня, в ході власної прес-конференції, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Звертаюся в першу чергу до «Блоку Петра Порошенка», тому що вважаю «Блок Петра Порошенка» та особисто Президента відповідальними за долю країни. Так само вважаю за необхідне запросити до офіційних і публічних переговорів щодо формування коаліції Юлію Володимирівну Тимошенко і партію «Батьківщина», «Самопоміч» і Андрія Садового і «Радикальну партію», за яку також проголосував мільйон українців», – озвучив свої наміри на прес-конференції прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Крім того, прем'єр-міністр також запропонував назву нової коаліції – «Європейська Україна», зазначивши, що, на його думку, коаліція в українському парламенті має бути сформована за тими ж принципами, що і Європейська комісія.

Нагадаємо, що відповідно до останніх даних ЦВК, найбільшу кількість голосів серед виборців на дострокових парламентських виборах 2014 року набирає Блок Петра Порошенка та «Народний фронт» Арсенія Яценюка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: