Охендовський обіцяє повідомити про результати виборів до 30 жовтня

Читать на русском

Попередні дані про результати голосування на позачергових парламентських виборах Центральна виборча комісія очікує отримати до ранку четверга, 30 жовтня.

Про це під час зустрічі з делегацією спостерігачів від Європейського Парламенту заявив голова ЦВК Михайло Охендовський, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу комісії.

«Повні попередні результати виборів на основі підсумків голосування, Комісія сподівається отримати орієнтовно в середу 29 жовтня ввечері або в четвер 30 жовтня вранці», - сказав глава ЦВК.

Охендовський також висловив надію, що «всі ганебні випадки порушення закону під час виборчого процесу будуть оперативно і ретельно розслідувані правоохоронними органами, а всі винні особи будуть якнайшвидше притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства».

Своєю чергою, депутат Європарламенту Мілослав Рансдорф висловив занепокоєння щодо ситуації в Дніпропетровській області, зокрема, випадками застосування адміністративного ресурсу, насильства до окремих кандидатів у народні депутати України, руйнування конструкцій зовнішньої політичної реклами, а також – ризиками для проведення виборів, пов’язаними з діяльністю воєнізованих формувань у цій області, а також у частині Донецької області.

Раніше в Центральній виборчій комісії повідомили, що позачергові вибори Верховної Ради, які пройдуть завтра, 26 жовтня, не відбудуться у 15 з 32-х округів в Донецькій і Луганській областях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: