Депутати із групи Єремеєва і Литвина найбільше прозвітували перед виборцями

Читать на русском

Представники депутатської групи «Суверенна європейська Україна» прозвітували в найбільшій кількості перед власними виборцями з допомогою системи народного контролю «Слово і Діло».

Такого висновку можна дійти, проаналізувавши інфографіку зі списками тих народних обранців ВРУ VII скликання, котрі відгукнулись на ініціативу пройти Детектор політичної відповідальності і прозвітували за власну парламентську діяльність перед своїми виборцями.

Зокрема, серед представників Суверенної європейської України прозвітували такі народні депутати як: Ярослав МоскаленкоВіктор ТимошенкоВолодимир ЛитвинВіктор Бондар та Сергій Мартиняк. Друге місце за кількістю депутатів, що прозвітували за свої обіцянки отримала фракція «Батьківщина». А саме від 4 її представників «Слово і Діло» отримало депутатські звіти (Григорій НемиряЛеонід ЄмецьЛілія ГриневичВалерій Сушкевич).

Читайте також: Найбільш безвідповідальні депутати - рейтинг «Слова і Діла»

Разом з тим, найменше прозвітували перед власними виборцями парламентарі, що входять до депутатської групи «Економічний розвиток» - 2 особи (Андрій ТабаловАндрій Шипко), «За мир та стабільність» - 1 особа (Анатолій Денисенко), фракції «Партії регіонів» (Євген Карташов) та «УДАР» (Оксана Продан) - по 1 депутату.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: