Сергій Клюєв балотується до ВР за себе і за брата?

Читать на русском

Сергій Клюєв йде на вибори до Верховної Ради із завченими гаслами стабільності, побудови хороших взаємин із Росією та зростання кількості робочих місць.

Такого висновку дійшов народний контроль «Слово і Діло», побіжно проаналізувавши передвиборчу програму та стан виконання обіцянок народного депутата, брата сумнозвісного глави адміністрації Віктора Януковича Андрія Клюєва.

Вивчивши передвиборчу програму Сергія Клюєва, можна без перебільшення сказати, що він обіцяє своїм виборцям золоті гори. До прикладу, серед основних цілей своєї майбутньої депутатської діяльності, Клюєв вказує «всебічну допомогу у вирішенні проблемних питань у всіх сферах діяльності на території Артемівської та Краснолиманської міських рад, Артемівського району».

Крім того, мешканцям 46-го округу (з центром у м. Артемівську Донецької області), самовисуванцем у якому балотується Сергій Клюєв, політик обіцяє «зростання кількості робочих місць на підприємствах усіх форм власності, досягнення максимальної зайнятості, ріст заробітної плати».

Намагаючись завоювати електоральну підтримку населення, кандидат використовує не лише свої, але й запозичені гасла, що в нинішній ситуації здаються взаємовиключними. Наприклад – вести конструктивні переговори з Росією та водночас тримати курс на євроінтеграцію. Оскільки «регіональні» заклики до федералізації країни отримали підтримку лише частини населення, їм на зміну прийшла модна нині децентралізація: її Клюєв пропонує і для суспільної, і для економічної сфер.

А ще нардеп, як і чимало його колег, не гребує повторенням обіцянок, які він сам же давав напередодні минулих виборів. Наприклад – про працевлаштування молодих спеціалістів, допомогу ветеранам, чи пропаганду здорового способу життя серед молоді, які «перекочували» з попередньої програми в нинішню з точністю слово-в-слово.

Читайте також: Фракція «Самовисуванців»?

Між тим, наявний рейтинг «Слова і Діла» говорить про те що Сергій Клюєв – людина не лише непублічна (в переліку всього 7 обіцянок), але й не надто відповідальна, оскільки більше половини своїх зобов'язань за 2 роки у парламенті народний обранець, чия політична партія тривалий час була на верхівці українського політичного Олімпу, виконати так і не зміг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: