Екс-регіонал Москаленко теж пройшов детектор політичної відповідальності

Читать на русском

За виконання понад 35% власних обіцянок прозвітував перед своїми виборцями народний депутат ВРУ VII скликання і кандидат в народні депутати на дострокових парламентських виборах 2014 року Ярослав Москаленко.

Зокрема, в ході аналізу звіту народного депутата, який був наданий ним спеціалістам системи народного контролю «Слово і Діло», за підсумками роботи у Верховній Раді України VII скликання парламентар має 27 виконаних та 20 невиконаних обіцянок. 

Серед останніх, варто відзначити такі обіцянки Москаленка як: побудувати дитячі садки в таких селах власного округу як Нові Петрівці, Козаровичі, Синяк, Нижня Дубечня (в держбюджеті на 2014 рік передбачено фінансування будівництва лише одного дитячого садка у селі Нові Петрівці); сприяти забезпеченню населення регіону якісною питною водою (протягом двох років було відкрито лише одну нову свердловину в с.Катюжанці); забезпечити будівництво кільцевих доріг новколо смт. Димер та смт. Бородянка (станом на вересень 2014 року було збудовано лише частину дороги у районі смт Димер ).

Разом з цим, слід підкреслити і значну частину виконаних обіцянок Москаленка. А саме, народний депутат дотримав власного слова, коли обіцяв забезпечити учбові заклади новими технологіями та умовами для начання (згідно звіту, за підтримки народного депутата було закуплено 146 нових комп'ютерів та іншої оргтехніки для дитсадків і шкіл). 

Крім того, за безпосереднього сприяння Москаленка були відремонтовані дитячі садки в с. Гаврилівка, Катюжанка, а також здано в експлуатацію приміщення для дитячого будинку сімейного типу у Іванкові, про що нардеп обіцяв, говорячи про забезпечення державної підтримки в питаннях придбання житла для дитячих будинків сімейного типу.

Загальний же рейтинг ефективності Ярослава Москаленка за підсумками роботи в парламенті VII скликання склав 36%, а сам депутат увійшов до списку нардепів, які звітують перед своїми виборцями і народом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: