Полторак визнав проблеми з підготовкою бійців АТО до зими

Читать на русском

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що, існуючі на сьогоднішній день проблеми із забезпеченням військовослужбовців усім необхідним у зв'язку з наближенням зимового періоду скоро будуть вирішені.

Таку заяву він зробив в ефірі «5 каналу» у вівторок, 21 жовтня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«На жаль, із забезпеченням Збройних сил України є проблеми, тому що нам потрібно встигнути одягнути людей. Це пов'язано з тим, що із запізненням були прийняті адміністративні рішення. Це пов'язано з тим, що та система, яка була створена в ЗСУ, в Міністерстві оборони, не дозволяла швидко приймати рішення», - заявив Полторак.

Як повідомив міністр оборони, вже прийнято ряд рішень для забезпечення військовослужбовців всім необхідним.

«Я прошу, щоб солдати, які знаходяться на передовій, розуміли, що ми робимо все можливе, і ми це обов'язково зробимо», - запевнив Степан Полторак.

Читайте також: Форпост українських «кіборгів» (інфографіка)

Нагадаємо, під час брифінгу спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що станом на 13 жовтня 2014 року військовослужбовці Національної гвардії України повністю забезпечені зимовим обмундируванням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: