Кінах другі вибори поспіль обіцяє миколаївцям побудувати корвети

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує аналізувати передвиборчі програми кандидатів у народні депутати Верховної Ради VIII скликання. Цього разу об'єктом пильної уваги народного контролю стали передвиборчі обіцянки та рейтинг ефективності Анатолія Кінаха.

Варто зазначити, що Кінах – старожил української політики: за його плечима прем'єрське, віце-прем'єрське крісла та 5 депутатських каденцій. Між тим, у системі «Слово і Діло» зафіксовано усього 17 його обіцянок, 12 з яких – тобто 71% – виконані.

У своїй передвиборчій програмі-2014 Кінах акцентує увагу на благоустрої Миколаєва та Миколаївщини, адже саме там, у 127 одномандатному окрузі з центром у Заводському районі міста, він балотується самовисуванцем.

Серед пунктів передвиборчої програми Кінаха звертає на себе увагу економічна складова, зокрема, створення робочих місць та підтримка малого бізнесу. Саме його кандидат у нардепи вважає вирішальним рушієм розвитку в умовах напливу біженців зі сходу України.

Крім того, «Слову і Ділу» вдалося спіймати Кінаха на фактичному повторенні обіцянки дворічної давнини: у 2014-му, як і перед виборами-2012 народний обранець обіцяє місту корабелів завершити будівництво стратегічних військових кораблів (проект «Корвет»).

Депутат також не впустив можливості зачепити злободенну для України тему оборони. Зокрема, Кінах обіцяє сприяти формуванню у стислі терміни нової редакції Стратегії національної безпеки України, воєнної доктрини, державної програми розвитку збройних сил.

Читайте також: Не наступіть на чергові політичні граблі

А ще Кінах обіцяє «бути непримиренним бійцем з корупцією, намагатися викоріняти її на кожному кроці», залучати до громадської еспертизи законопроектів і програм якомога більше представників бізнесу.

Також кандидат у народні депутати обіцяє, що ратифікована Угода про асоціацію з Євросоюзом буде втілена в життя якнайшвидше. В рамках цього завдання Кінах обіцяє сприяти розробці Національної програми адаптації української економіки до умов ринку ЄС. Варто зазначити, що свого часу народний депутат уже обіцяв, що Угода про асоціацію буде підписана на саміті у Вільнюсі. Результатом невиконання цієї обіцянки стали події на Майдані Незалежності взимку 2013-2014 років.

Ваш кандидат у нардепи іще не пройшов Детектор політичної відповідальності? Пропонуємо перевірити його за допомогою інструментів «Слова і Діла»!

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: