У Литвина не склалось з відкриттям університету на окрузі

Читать на русском

Народний депутат України, а нині кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу №65 (Житомирська область) на дострокових парламентських виборах 2014 року Володимир Литвин теж відгукнувся на ініціативу «Слова і Діла» та пройшов Детектор політичної відповідальності.

З допомогою системи народного контролю, Володимир Михайлович прозвітував перед виборцями Житомирщини за виконання власних обіцянок і депутатську діяльність загалом, якою займався впродовж останніх 2 років у ВРУ VII скликання.

Зокрема, у своїй передвиборчій програмі на парламентських виборах 2012 року Литвин обіцяв сприяти відновленню мережі медичних установ на території власного округу і як можна зробити висновок зі звіту екс-спікера — справно цим займався. Протягом останніх двох років за сприняння екс-спікера було укомплектовано необхідним обладнанням амбулаторії в с. Гульськ, Красилівка, здійснено капітальний ремонт амбулаторії в с. Кикова, Тупальці, Броницька Гута, ремонт ФАПу в с. Поліянівка, Анета, придбання медичного обладнання для амбулаторії в с. Таращанка та ряді інших населених пунктів округу. 

Аналогічний статус «виконано» отримала й обіцянка Литвина щодо допомоги у відновленні сільських клубів округу. Так, протягом 2012-2014 років за сприяння народного депутата було здійснено капітальний ремонт або ж закінчення будівництва будинків культури в таких населених пунктах як: с. Кикова, с. Поліянівка, с. Немильня, с. Климентіївка та ін.

Окрім цього, варто відзначити роботу Литвина у виконанні власних обіцянок щодо розвитку дошкільних закладів і шкіл у 65-му окрузі, підтверджуючими фактами чого стало здійснення ремонтів, комп'ютеризація та встановлення склопакетів і дверей у ряді навчальних закладів міста Новоград-Волинська, Баранівського, Ємільчинського, Новоград-Волинського, Червоноармійського районів Житомирської області; реалізації в окрузі програм фонду «Майбутнє Полісся» та ряду інших.

Разом з тим, попри значний відсоток виконаних обіцянок Литвина, є у списку політика і невиконані. Серед них варто відзначити такі як: прагнення відродження хмелярства та льонарства в окрузі (станом на 20 жовтня на персональній сторінці політика не зареєстровано жодних подібних законопроектів), відкриття філіалу державного університету в Новоград-Волинському (станом на 20 жовтня 2014 року в Новоград-Волинському немає філій державних університетів, також на сайті ВРУ на персональній сторінці політика не зареєстровано подібних законопроектів) та багато інших. 

З повним переліком всіх невиконаних обіцянок Володимира Литивна ви маєте можливість ознайомитись тут.

Наостанок відзначимо, що в особистому листі до системи народного контролю «Слово і Діло» Володимир Литвин відзначив суспільну важливість і цінність реалізації проекту «Детектор політичної відповідальності». 



ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: