«Не наступи на політичні граблі!» - акція «Слова і Діла»

Читать на русском

20 жовтня активісти системи народного контролю «Слово і Діло» проведуть під стінами Верховної Ради України власну акцію під загальною назвою «Не наступи на політичні граблі!».

Її головною метою стане демонстрація всіх безвідповідальних народних депутатів VII скликання, що вирішили брати участь у дострокових парламентських виборах 2014 року.

Зокрема, спочатку активісти системи народного контролю назвуть безвідповідальних парламентарів діючого скликання, а кульмінацією акції стане знищення всіх їхніх невиконаних обіцянок, а також формування символічного кола з граблями, на яких будуть зображені безвідповідальні нардепи ВРУ VII скликання, що знову балотуються до парламенту на виборах 2014 року. 

З допомогою використання останніх, ініціатори акції збираються звернутися до всіх відповідальних виборців та небайдужих громадян України, на території проживання яких балотуються відповідні депутати, з проханням не наступити на ті ж самі політичні граблі та не голосувати за бездіяльних і безвідповідальних парламентарів.

Хочеш жити в іншій країні? Будь іншим! Прийди та вислови свою громадянську позицію спільно з нами!

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: