Міліція прийняла заяву «Слова і Діла» щодо інциденту 14 жовтня

Читать на русском

В Печерському РУ ГУМВС Ураїни в місті Києві зареєстрували заяву активістів системи народного контролю «Слово і Діло» з вимогою розібратися у ситуації, що склалася по відношенню до них, 14 жовтня 2014 року під стінами Верховної Ради.

Нагадаємо, що саме тоді, по завершенню акції «Меморіал жертв політичної безвідповідальності», організаторами якої виступила система народного контролю «Слово і Діло», до активістів підбігли невідомі та використовуючи елементи нецензурної лексики почали розгортати транспаранти, вигукуючи: «Ви провокатори», «Що у вас на транспорантах», «Що ви провокуєте?».

В результаті штовханини, один із транспорантів, де були зображені невиконані обіцянки всіх лідерів парламентських фракції ВРУ VII скликання (Тягнибок О., Соболєв С., Ковальчук В., Єфремов О.) радикально налаштовані молодики таки забрали.

Варто відзначити, що за інформацією окремих журналістів, котрі теж перебували в епіцентрі подій, підбігаючі до активістів молодики зривали із себе шеврони «Свободи», щоб виключити можливість ідентифікації. 

Хоча, як вдалося з'ясувати активістам «Слова і Діла» після інциденту, на одязі декого із нападників все ж можна чітко розпізнати символіку ВО «Свобода» (ред: дивіться фото вище).

Дивіться також: Депутатів змусили прозвітувати (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Саме тому, активісти «Слова і Діла» вирішили звернутись із заявою щодо інциденту в міліцію. Маємо сподівання, що правоохоронні органи розберуться в ситуації, яка склалася та притягнуть до відповідальності осіб, котрі дозволили собі напад на громадських активістіd.

Додамо, що колеги з Dialog.ua зафіксували на відео, як молодик із шевроном «Свободи» відбирає у активістів банер із зображенням Олега Тягнибока.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: