Екс-регіонал «замаскувався» самовисуванцем на окрузі в західній Україні

Читать на русском

Син екс-регіонала Михайла Папієва Артем Семенюк балотується в народні депутати по одномандатному виборчому округу №204 (Чернівецька область).

Такий висновок можна зробити з інфографіки «Родинні клани йдуть до Верховної Ради», що опублікована на сайті «Слова і Діла».

Артем Семенюк зареєстрований Центральною виборчою комісією як самовисуванець, хоча ще на виборах 2012 року балотувався і переміг по цьому округу від Партії регіонів.

У своїй програмі, кандидат обіцяє акцентувати увагу в новому парламенті на питаннях «...недопущення звуження соціальних гарантій, поетапного підвищення заробітних плат, відродження та розвитку села, забезпечення виконання Конституції України...».

Разом з тим, слід відзначити, що у програмному документі кандидата не згадується жодним чином про те, чому народний депутат Семенюк голосував за «закони 16 січня», інформація про що, широко тиражувалась в засобах масової інформації.

Нагадаємо, що системою народного контролю «Слово і Діло» зафіксовано 3 обіцянки депутата Семенюка, які залишаються в процесі виконання.



ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: