Депутатів змусили прозвітувати (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Читать на русском

У вівторок, 14 жовтня, активісти системи народного контролю «Слово і Діло» провели власну акцію під стінами Верховної Ради, яка мала на меті озвучити вимогу до народних депутатів ВРУ VII скликання прозвітувати до 20 жовтня поточного року за власну роботу в парламенті нинішнього скликання.

Зокрема, учасники акції продемонстрували всім присутнім повний перелік тих обіцянок, які давали депутати ВРУ VII скликання, але які так і залишилися невиконаними.

За допомогою останніх, громадські активісти сформували символічний «Меморіал жертв політичної безвідповідальності», куди помістили всіх без виключення найбільш безвідповідальних народних депутатів парламенту, що діє.

Крім того, активісти «Слова і Діла» персонально звернулися із закликом до кожного народного обранця прозвітувати за допомогою системи народного контролю «Слово і Діло» перед своїми виборцями.

В той же час, слід зауважити, що вже по завершенню акції, на активістів «Слова і Діла» із словами «Провокатори» здійснив напад бойовий загін ВО «Свобода», внаслідок чого у представників системи народного контролю був відібраний банер.

На останньому, наряду з іншими народними депутатами, був зображений лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок і його невиконані обіцянки, зафіксовані протягом роботи парламенту VII скликання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: