Геращенко: спроба зірвати засідання Верховної Ради не вдалася

Читать на русском

Незважаючи на дії груп агресивно налаштованих активістів, ситуацію під Верховною Радою України вдалося взяти під контроль.

Про це у своєму Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Зіткнення біля Верховною Радою тільки що закінчились. Міліція застосувала силу в рамках, передбачених законом», - повідомив Геращенко.

За його словами, від дій провокаторів постраждали 15 правоохоронців, 50 агресивно налаштованих активістів затримані. Мітингувальники кидали каміння, били скло та нападали на бійців внутрішніх військ, наголосив радник міністра. «Всі правопорушники зафіксовані на відео», – стверджує чиновник і додає: «Робота вищого законодавчого органу країни триває».

Радник Авакова також розповів, що раніше МВС зверталося до політичної сили, котра анонсувала мітинг поблизу Верховної Ради, відмовитися від цієї ідеї, однак активісти до порад правоохоронного відомства не дослухалися. Нагадаємо, сьогодні представники ВО «Свобода» напали на активістів «Слова і Діла», що проводили під стінами парламенту мирну акцію проти безвідповідальності народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: