Біля ВРУ встановлять «Меморіал жертв політичної безвідповідальності»

Читать на русском

14 жовтня, активісти системи народного контролю «Слово і Діло» проведуть власну акцію під стінами Верховної Ради з метою озвучити вимогу до народних депутатів ВРУ VII скликання прозвітувати за власну роботу у парламенті поточного скликання.

Зокрема, учасники акції проілюструють всім присутнім повний перелік тих обіцянок, які давали депутати ВРУ VII скликання, але котрі так і залишились невиконаними. 

З допомогою останніх, громадські активісти сформують символічний «Меморіал жертв політичної безвідповідальності», куди помістять всіх без виключення найбезвідповідальніших народних депутатів ВРУ VII скликання.

Крім того, активісти персонально звернуться з інформаційними листівками до кожного народного обранця із закликом прозвітувати з допомогою системи народного-контролю «Слово і Діло» перед своїми виборцями.

Збір учасників біля приміщення Верховної Ради о 9.00 14 жовтня 2014 року.

Запрошуємо всіх охочих приєднатися і тим самим наблизити рівень роботи діючого та майбутнього українського парламенту до рівня світових стандартів доброчесності, прозорості, відкритості та підзвітності.

Настав Час відповідати!



ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: