Найем уже як справжній політик почав обіцяти (рейтинг обіцянок за тиждень)

Читать на русском

Відомий журналіст і кандидат в народні депутати України від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найем найбільше обіцяв протягом минулого тижня.

Такого висновку дійшли спеціалісти «Слова і Діла» за підсумками власного моніторингу обіцянок вітчизняних політиків протягом минулого тижня.

Так, новоспечений політик і кандидат в народні депутати України від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найем озвучив протягом минулого тижня 3 обіцянки, що стосувались підвищення заробітної плати народним депутатам до 18 тисяч гривень, звіту за роботу у ВРУ, а також ініціативи скасування системи акредитації для журналістів в органах державної влади.

На ряду з Найемом протягом минулої неділі по дві обіцянки висловили Президент України Петро Порошенко, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, віце-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак, мер Києва Віталій Кличко, народний депутат Віктор Чумак, а також кандидати в народні депутати від партії «Опозиційний блок» Юрій Павленко та Олександр Вілкул.

Крім того, по одній обіцянці минулого тижня виголосив Михайло Добкин, Олександр Кіхтенко, Юрій Продан, Арсен Аваков, Людмила Денісова, Руслан Кошулинський, Ігор Смешко, Михайло Радуцкий, Павло Петренко, Павло Клімкин, Руслан Князевич і Юрій Бойко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: