Яценюк обійшов Порошенка в частині відповідальності за питання АТО

Читать на русском

З початку Антитерористичної опорації в Україні вітчизняними політиками було дано 262 обіцянки, які безпосередньо стосувались ходу ведення чи усунення наслідків АТО на сході України.

Такого висновку дійшли спеціалісти системи народного контролю «Слово і Діло» в ході власного моніторингу обіцянок щодо АТО в Україні протягом квітня початку жовтня 2014 року.

Зокрема, із загального числа 262 обіцянок (відносно АТО), виконаними протягом вище вказаного періоду стали лише 70 обіцянок. 38 заяв політиків так і не знайшли свого практичного підтвердження словами, а тому отримали статус невиконано. Решта ж 154 обіцянки знаходяться в процесі виконання.

В розрізі окремих політичних персон відзначимо, що найбільше невиконаних обіцянок з приводу ситуації в зоні АТО дав Президент України Петро Порошенко (4 обіцянки). Дві не виконаних обіцянки у голови ВРУ Олександра Турчинова, а одна у Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка

В той же час, у останнього найбільша кількість виконаних обіцянок (4), тоді як у Порошенка всього лише 2, а Турчинова одна. Обіцянки, що знаходяться в процесі, розділилися серед вище перелічених осіб наступним чином: Петро Порошенко — 7, Олександр Турчинов 4, Арсеній Яценюк — 3.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: