Порошенко може звільнити ще двох губернаторів

Читать на русском

Звільнення голови Луганської ОДА Ірини Верігіної та розмови про відставку Сергія Тарути є лише початком цілої серії звільнень губернаторів українських областей, що буде здійснена найближчим часом.

Про це «Слову і Ділу» стало відомо із власних джерел.

Так, згідно інформації, якщо виходити із логіки Петра Порошенка, який має наміри звільнити голову Донецької ОДА Сергія Таруту в тому числі через реєстрацію його в якості кандидата в народні депутати на дострокових парламентських виборах 2014 року, то серед числа інших звільнених у найближчому часі губернаторів можуть з'явитись очільники Запорізької ОДА Валерій Баранов та голова Одеської ОДА Ігор Палиця.

Нагадаємо, що саме ці два губернатори також зареєструвались кандидатами в народні депутати на виборах 2014 року. Зокрема, Палиця йде у списку Блоку Петра Порошенка під №34, а Баранов пробуватиме власні сили балотуючись в одномандатному виборчому окрузі №74 в Запорізькій області.

Слід зазначити, що згідно рейтингу ефективності системи народного контролю «Слово і Діло», Ігор Палиця та Валерій Баранов посідають верхні місця у списку найвідповідальніших керівників обласних державних адміністрацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: