Політиків перестав цікавити малий бізнес (рейтинг обіцянок за вересень)

Читать на русском

Протягом вересня обіцянки переважної більшості представників вітчизняного політикуму стосувались сфери оборони та державного управління.

Відповідного висновку дійшли аналітики системи народного контролю «Слово і Діло» за підсумками власного моніторингу обіцянок українських політиків та чиновників протягом вересня 2014 року.

Найбільшу кількість обіцянок представниками «Слова і Діла» було зафіксовано в оборонній сфері - 48 та сфері державного управління — 41. 

Серед переліку інших не менш важливих напрямків державної політики варто відзначити законодавчу сферу, щодо змін якої було зафіксовано 23 обіцянки, економічну, фінансову галузь та правоохоронну систему (по 15 обіцянок), а також питання регіонального розвитку (12 обіцянок), міжнародних відносин (12 обіцянок), соціальної сфери (10 обіцянок), медицини (9 обіцянок), будівництва та інфраструктури (9 обіцянок), культури (8 обіцянок), освіти (6 обіцянок) і транспорту (10 обіцянок). 

Натомість в таких галузях як енергетика, промисловість, сільське господарство та благоустрій спеціалістами системи народного контролю було зафіксовано менше 5 обіцянок у кожній. Разом з тим, в питанні розвитку малого і середнього бізнесу українські політики не виголосили жодної обіцянки протягом вересня взагалі.



ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: