У «Київенерго» розповіли, коли потеплішають батареї в квартирах киян

Читать на русском

Директор СВП «Київські теплові мережі» ВАТ «Київенерго» Євген Глушак заявив, що опалювальний сезон в Києві почнеться в перших числах листопада.

«Київ почне опалювальний сезон з настанням низьких середньодобових температур. За прогнозами синоптиків, до листопада в Україні збережеться тепла температура повітря. Тому опалювальний сезон у Києві розпочнеться в перших числах останнього місяця осені», - повідомив Глушак, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Він також зазначив, що в «Київенерго» вже готові забезпечити мешканців столиці теплом на 99%. За його словами, «Київенерго», зокрема, видало акти готовності до опалювального сезону 73,8% житловим будинкам столиці.

«При цьому, 11% житлових будинків, 10% лікувальних закладів, 2% дитячих закладів і 8% шкільних закладів ще не викликали фахівців компанії для перевірки готовності будівель до опалювального сезону», - сказав Глушак.

За його словами, тепло отримають усі, але тільки після перевірки заявлених тепломереж. «Ми зробимо все від нас залежне, щоб температура повітря в житлових приміщеннях не знижувалася нижче 18 грудусів», - підкреслив керівник «Київенерго».

Читайте також: Гройсман має намір дефіцит газу частково замінити мазутом

Відзначимо, що 17 вересня мер Києва і голова КМДА Віталій Кличко запевнив, що в столиці не будуть переносити початок опалювального сезону. «Планується кінець жовтня, як зазвичай», - пообіцяв Кличко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: