Ситуація в зоні АТО за ніч: терористи 10 разів порушили «режим тиші»

Читать на русском

Незважаючи на оголошений раніше «режим тиші», за останню добу в зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано більше 50 обстрілів позицій українських військ з боку російсько-терористичних угрупувань.

Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

При цьому, за словами Тимчука, з початку чергового «режиму тиші», який напередодні анонсувала Рада національної безпеки і оборони України, було зафіксовано близько 10 обстрілів позицій українських військових.

Зокрема, в Луганській області після 18:00 7 жовтня і сьогоднішнього ранку було зафіксовано 9 обстрілів (6 - в районі Трьохізбенка, 3 - в районі населеного пункту Щастя).

У Донецькій області терористи провели тільки один обстріл позицій українських військових в районі населеного пункту Красногорівка. У той же час в районі Дебальцево обстріли припинилися із запізненням - з 19:00 вчорашнього вечора.

«Обстріли проводились до 2:00 ночі 8 жовтня з мінометів і стрілецької зброї. За нашими даними, терористичні групи, підлеглі Мозговому, отримали вказівку ігнорувати «режим припинення вогню» і продовжувати наносити вогневі удари по позиціях українських військ і цивільних об'єктах», - написав Тимчук.

Нагадаємо, вчора в РНБО оголосили про так званий «режим тиші» в зоні проведення антитерористичної операції, починаючи з 18:00 7 жовтня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: