Слід Корчинського у списку Ляшка

Читать на русском

Дружина одного із найодіозніших політичних та громадських діячів України Дмитра Корчинського Оксана балотується на дострокових парламентських виборах 2014 року по списку Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це «Слово і Діло» повідомляє із посиланням на офіційний сайт Центральної виборчої комісії.

Згідно інформаціїї ЦВК, дружина Корчинського займає 24 місце у виборчому списку партії Ляшка. Вона є тимчасово непрацюючою і безпартійною.

Незрозуміло? за які заслуги Оксана Анатоліївна удостоїлася нагоди бути представленою у виборчому списку Радикальної партії, однак слід зауважити, що своєю присутністю у списку вона навіть потіснила більш відомі політичні фігури як Юрій Чижмарь (№25 у списку), Андрій Філоненко (командир батальйону «Шахтарськ» №31).

Нагадаємо, що сам Дмитро Корчинський наразі перебуває в зоні АТО, де служить помічником гранатометника у батальйоні «Свята Марія».

Слід відзначити, що практика присутності дружин відомих політиків у прохідній частині провідних політичних партій достатньо поширена на цих виборах. Яскравим прикладом в цьому плані може слугувати родина Луценків, в якій екс-міністр МВС Юрій Луценко перебуває на другому місці виборчого списку Блоку Петра Порошенка, а його дружина Ірина Луценко на 70 в тому ж таки списку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: