Жінки Петра Порошенка

Читать на русском

Вплив жінок в історії всіх українських президентів завжди був одним із найвагоміших. В якості виключення - дружина першого Президента України Леоніда Кравчука - Антоніна Кравчук та славнозвісна дружина президента-втікача Віктора Януковича Людмила Янукович. Перша, по своїй суті, не була натхненницею публічних заходів, а другу, просто «приховували» за порадою іміджемейкерів Віктора Федоровича, зважаючі на «особливі ораторські здібності» Людмили Олександрівни. 

Однак поряд з Януковичем, так як і Ющенком чи Кучмою був ряд інших жінок, вплив яких на політичні і державницькі рішення перших осіб держави важко недооцінювати. Чого лише вартує згадати такі імена як: Віра Ульянченко, Катерина Ющенко, Людмила Кучма, Ганна Герман, Ірина Акімова... Всі вони в тій чи іншій мірі мали свій вплив на українських президентів і державну політику в цілому. Але хто із представниць «слабкої статі» впливатиме на рішення діючого Президента Петра Порошенка? 

«Слово і Діло» вкотре вирішило проаналізувати виборчий список президентської партії та виокремити з його числа тих жінок-політиків, які потенційно матимуть серйозний рівень впливу на політику нині діючого Президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: